Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU’DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDA DURMAK YOK

ALTINORDU’DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDA DURMAK YOK
  • EKONOMİ
  • 23 Ocak 2021
  • ALTINORDU’DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDA DURMAK YOK için yorumlar kapalı
  • 190 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarını yoğun mesaiyle sürdürüyor.

Belediye tarafından ilçe merkezindeki sokak ve caddeler başta olmak üzere 92 mahallenin tamamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan planlama doğrultusunda Altınordu’da Sokak ve caddeler baştan ele alınarak ilk önce yağmur suyu hatları döşeniyor, yenileniyor ardından ise üst yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Bir süre önce Yeni Mahalle’de başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında 302, 306, 307, 308 No’lu sokaklar ve Şehit Aydın Güler Caddesi ile Sanayiciler Caddesi’nde başlatılan yağmur suyu hattı yapımı, yol genişletme, sıcak asfalt serimi, baskı beton kaldırım yapımı ve kaldırımlarda cila çalışmaları tamamlandı. Engelli Geçişleri de boyanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yeni Mahallede devam eden altyapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında ise 317, 318, 319 No’lu sokaklar ve Tifli Caddesi’nde ekipler baskı beton kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, altyapısı biten mahallelerde hızlıca üst yapı çalışmalarını ara vermeden tamamlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ