Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU’DA KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR

ALTINORDU’DA KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR
  • GENEL
  • 17 Şubat 2017
  • ALTINORDU’DA KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
  • 700 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Gece yarısı başlayan çalışmalar, sabahın ilk ışıklarına kadar aralısız devam etti.

Altınordu Belediyesi, karla mücadelede tüm ekipleriyle gece-gündüz sokaklarda. Altınordu ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye, 150 personel ve 27 araçla Altınordu sokaklarında karla mücadele ediyor. Ara ara kesilen ancak etkisini kaybetmeyen yoğun yağışa karşı ilçenin her bölgesinde çalışma yapan Altınordu Belediyesi, kaldırımları ve merdivenli yolları da temizliyor.

“Ordu Büyükşehir Belediyesi İle Koordineli Çalışılıyor”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışan ekipler, şehir için ve kırsal mahalleler başta olmak üzere vatandaşların mağdur olmamaları için gece-gündüz mesaiye devam ediyorlar.

“Her Alanda Mücadeleye Devam”

Vatandaşlardan gelen talepleri karşılamaya özen gösteren ekipler; hasta, hamile ve engelli vatandaşların ulaşımını sağlamak için hızla hareket ediyor. Sahada doğal koşullara karşı zaman zaman zor anlar yaşayan ekipler, yolda kalan araçların kurtarılmasına da destek veriyor.

“Karla Mücadelede Başarılı Olduk”

Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karla mücadele konusunda başaralı olduklarını söyledi. Başkan Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti.
” Karla mücadele konusunda Altınordu Belediyesi olarak başarılı olduk. Bu başarımızda en büyük etken hazırlıklı olmamız ve Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız koordineli çalışmadır. Dört gündür ilçemizde etkili olan kar yağışı sonrası kapalı mahalle yolumuz bulunmamaktadır. Sadece ara sokaklarda sıkıntı var ona da ekiplerimiz müdahale ediyor. Ben hemşehrilerimden ekiplerimize yardımcı olmalarını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını istiyorum” şeklinde konuştu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ