Ordu Haber – Ordu Ana haber

ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ “KEDİ” BELGESİLİ İLE FİNAL YAPTI

ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ “KEDİ” BELGESİLİ İLE FİNAL YAPTI
  • KÜLTÜR SANAT
  • 30 Aralık 2021
  • ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ “KEDİ” BELGESİLİ İLE FİNAL YAPTI için yorumlar kapalı
  • 162 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri “Kedi” belgeseli ile son buldu. Aralık ayının son etkinliğinde gösterimi gerçekleştirilen ve İstanbul’un tarihi semtlerinde yaşayan kedileri konu edinen belgesel beğeniyle izlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında Türk ve dünya sinemasının ödüllü film ve belgesellerini Ordulularla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında bu kez birçok ülkede gösterimi gerçekleştirilen Yönetmenliğini Ceyda Torun’un üstlendiği İstanbul’un tarihi semtlerindeki kedileri konu edinen “Kedi” belgeselini izleyicilerle buluşturdu.

“KEDİ” BELGESELİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlik öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından gösterime katılan vatandaşlara mısır ve gazoz ikram edildi. İstanbul’un tarihi semtlerinde yaşayan kedileri ve kedi-insan ilişkilerini anlatan belgesel izleyicilerin beğenisini kazandı.

BÜYÜKŞEHİR’E ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

Belgesel gösterimi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Kedi” belgeselini çok beğendiklerini, patlamış mısır ve gazoz ikramlarının da kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri “Kedi” belgeselinin gösterimi ile son bulurken kültür sanat etkinlikleri 2022 yılın ilk ayında da devam edecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ