Ordu Haber – Ordu Ana haber

Argan Yaylası Kar Festivaline Büyük İlgi

Argan Yaylası Kar Festivaline Büyük İlgi
  • GENEL
  • 20 Şubat 2017
  • Argan Yaylası Kar Festivaline Büyük İlgi için yorumlar kapalı
  • 722 KEZ OKUNDU

Akkuş Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Argan Yaylası Kar Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Bin 650 rakımlı Argan Yaylası’nda düzenlenen festivale, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Festivalde kızak ve kartopu yarışları düzenlendi. Davul zurna eşliğinde halay çekilen festival renkli görüntülerle sona ererken misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci burada yaptığı konuşmada, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ilk defa kar festival düzenlediklerini söyledi.

Festivali bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Demirci, “Gelecek yıllarda festivali daha geniş katılımlı yapmayı düşünüyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivale gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Argan Yaylası’nın gerek yaz gerekse kış turizminde oldukça iddialı olduğunu vurgulayan Demirci, “Argan Yayla’mız yaz ve kış turizmi için biçilmiş kaftan konumundadır. Buraya yatırım yapacak olan iş adamlarına da belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yaylamızda 4 ay boyunca eksik olmayan kar kalınlığı kayak yapmaya elverişli durumdadır. Yatırım yapmak isteyen iş adamlarımızı da bekliyoruz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ