Ordu Haber – Ordu Ana haber

BALIKÇILAR BAŞKAN GÜLER’E MİNNETTAR

BALIKÇILAR BAŞKAN GÜLER’E MİNNETTAR
  • GENEL
  • 17 Mart 2021
  • BALIKÇILAR BAŞKAN GÜLER’E MİNNETTAR için yorumlar kapalı
  • 162 KEZ OKUNDU

Melet Irmağı’nda yaşanan değişim ve dönüşüm devam ederken, ırmağın Karadeniz’e döküldüğü noktada balıkçılık yapan vatandaşlar çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Şehrin birçok ilçesinden geçen ve Altınordu ilçesinde Karadeniz’e dökülen Melet Irmağı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle şehrin çekim merkezi konumuna getiriliyor.

Çevre düzenlemesiyle birlikte yeşil alanlar, rekreasyon alanları, yürüyüş yolları ve parkların da kazandırılacağı ırmakta harabe bir alanı barınak olarak kullanan balıkçılar içinde modern bir ortam hazırlanıyor. Melet Irmağı değişimi ve dönüşümüyle Ordulu vatandaşlar tarafından takdir toplarken, bölgede balıkçılık yapan vatandaşlar tarafından da büyük destek görüyor.

“BAŞKANIMIZ SAYESİNDE BURALAR ÇOK DEĞER KAZANACAK”

Bu zamana kadar çeşitli sebeplerden dolayı bölgede sıkıntı çektiklerini ifade eden balıkçılık yapan vatandaşlar, “Başkanımız Hilmi Güler’in buraya gelerek yaptığı tespit çalışmaları ve bizimle istişareleri sonucu burada ciddi bir çalışma başlattı. Buraya kimse gelip gitmezdi ama artık yapılan çalışmalarla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde burası çok değer kazanacak” diye konuştular.

Balıkçı vatandaşlar şöyle konuştular:

“Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e burada başlattığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Balıkçılar olarak burada bu zamana kadar birçok sıkıntı çektik. Irmak bakımsız ve atıl bir vaziyetteydi. Aynı zamanda biz balıkçılar olarak bu bölgede çeşitli sebeplerden dolayı ırmak ağzında oluşan sıkıntılarla denize çıkmamız zor oluyordu. Ancak Başkanımız Hilmi Güler’in buraya gelerek yaptığı tespit çalışmaları ve bizimle istişareleri sonucu burada ciddi bir çalışmalar başlattı. Buraya kimse gelip gitmezdi ama artık yapılan çalışmalarla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde buralar çok değer kazanacak. Burada çok güzel bir çevre düzenlemesi yapılıyor. Ordu’ya çok büyük katkıları olacak. Proje şu an ki haliyle bile çok güzel oldu. Ordu’nun güzelliğine güzellik katacak proje de balıkçıları da düşünerek projeye dahil eden Başkanımıza ve Ordu Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ