Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Çelenk, Milletimiz Referandumda Geleceğini Oylayacaktır

Başkan Çelenk, Milletimiz Referandumda Geleceğini Oylayacaktır
  • GENEL
  • 24 Ocak 2017
  • Başkan Çelenk, Milletimiz Referandumda Geleceğini Oylayacaktır için yorumlar kapalı
  • 540 KEZ OKUNDU

Ak Parti Ordu İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya hakaret etti.
Başkan Çelenk Ankara’ya hareketinden parti binasında yaptığı açıklamada ; Anayasa Değişiklik Teklifi maddelerinin TBMM Genel Kurulunda 339 tane “AK” pusula ile kabul edildiğini belirterek, bundan sonra söz aziz milletimizindir. Anayasa Değişiklik maddelerinin görüşmesi sırasında hakkını yemeyelim CHP’nin yaptığı bir iyilik var diyerek , Meclisteki kavgacı, çatışmacı, ayrımcı ,insan ısırmaya kadar varan vandallıkları, despot, demokrasiden ve uzlaşma kültüründen uzak yaptıkları çirkin işler olmasaydı yazılı ve görsel basın bu kadar olayları kamuoyuna veremeyecek belki milletimizde bunların gerçek yüzünü bir kez daha bu kadar göremeyecekti dedi.
AK PARTİ KADROLARI EN ALT BİRİMDEN EN ÜST BİRİME KADAR TÜM TEŞKİLATLARI İLE REFERANDUMA HAZIR
muhtemelen Nisan ayında referanduma gidileceğini belirten Başkan Çelenk, “EVET” bu bir Başkanlık sistemdir , bu ,Türkiye’nin bir daha koalisyonlarla yönetilmeyeceğinin oylaması olacaktır, bu ,2023 Türkiye’sinin yani dünyanın en büyük 10. Ekonomisine sahip bir ülkenin geleceğinin oylanmasıdır, bu ihtilallerin bir daha yaşanmayacağı her darbede bu ülkenin 50 yıl geriye gitmeyeceğinin oylamasıdır, bu Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’nin şaha kalkışının oylanmasıdır ,yapılan anketler gösteriyor ki , Milletimiz yeni Türkiye’nin oylamasına hazır, AK PARTİ kadroları en alt birimden en üst birime kadar tüm Teşkilatlarımız hazır, ancak öyle anlaşılıyor ki ; her seçim bu milletten tokat yiyen CHP’nin seçimlere hazır olmadığı ortaya çıkıyor ; CHP yetkilileri açıklama yaparak “Bir Milletin Geleceğinin” oylanacağını söylemiş , evet bir millet geleceğini oylayacaktır , aziz milletimiz bize güvendiği için emanetini , namusunu, ekonomisini, 15 yıldır aralıksız AK PARTİ kadrolarına teslim etmiştir. ne hikmetse 1950’den beri bu CHP’ye bir türlü namusunu, emanetini teslim etmiyor CHP yetkilileri bunlara çare bulmak yerine ,cek, cak yaparak, süslü laflar söyleyerek, milletin gönlüne girebileceğini zannediyor. CHP’liler İhtilalleri özlüyor olabilir, yada koalisyonları özlüyor olabilir ,geçti o ,günler, bu aziz millet sizin o ,özlemlerinizi tarihin tozlu sayfalarına çoktan gömdü dedi.
CHP BU MİLLET SİZİ ASLA AF ETMEYECEK DİYOR BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR, ZATEN KARARI MİLLETİMİZ VERECEKTİR
Başkan Çelenk, CHP ‘li arkadaşımız Bu Millet sizi asla Affetmeyecek diyor, güler misin ? ağlar mısın ? zaten biz millete gidiyoruz , milletimiz evet derse anayasa maddeleri işlerlik kazanacak, milletimiz hayır derse , bizde başımızın üstüne diyeceğiz kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Yani kararı aziz milletimiz verecek, çıkmış bu millet sizi asla af etmeyecek diyor bu ne yaman çelişkidir. Azizim siz, milletimizin menfaatine olan her şeye “hayır” demeye alışmışsınız, milletimizi de sizin gibi düşünüyor zannediyorsunuz? milletimiz referandumda “EVET” diyerek “Yeni Türkiye” kapısının sonuna kadar açılacağını, artık bundan sonra Türkiye’yi kimsenin durdurma gücüne sahip olamayacağını çok iyi biliyor , bugün gelişmiş ve modern ülkelerin çoğu Başkanlık sistemi ile yönetilmektedir milletimiz bunu da çok iyi biliyor . Türkiye eski koalisyonlar dönemine bir daha geri dönmeyecek, ihtilallerle bu ülkenin önü bir daha kesilmeyecektir milletimiz bunu da çok iyi bilmektedir . Başkan Çelenk ben inanıyorum ki ; bir millet ayağa kalkacak ve hep bir ağızdan bütün gücü ile ayağına pranga vuranlara karşı büyük bir çoğunlukla “EVET” diyecektir dedi.
BAŞTA ASR-I SAADET OLMAK ÜZERE İNSANLIĞA MEDENİYET İSLAM’LA GELMİŞTİR
Başkan Çelenk, CHP’liler açıklamalarında ikide bir AK PARTİ’nin Türkiye’yi Ortaçağ karanlığına sürüklüyor diyerek aslında Mukaddes dinimiz İslam’a ve değerlerine hakaret ettiklerini belirterek güya buna kılıf olarak Ortaçağ Karanlığı diyerek milletimizi ahmak yerine koyuyorlar , Başta Asr-ı Saadet olmak üzere insanlığa medeniyet getiren gelmiş geçmiş tüm İslam devletlerini ortaçağ karanlığının müsebbibi gösteriyorlar , oysa tam tersi övündükleri batı ortaçağ karanlığının ta, kendisidir . övündüğünüz batı Patrik ve Papalık müessesesi ile Hristiyan birliğini kurumuşlardır, papanın , patriğin sözünün üstüne hiçbir siyasi irade söz söyleyemez, bunu biliyorsunuz , Amerika’da , Avrupa’da seçilen başkan ve hükümetler tahrif edilmiş İncil’e göre yemin ederler, onlara tek kelime etmiyorsunuz , onların laikliği elden gitmiyor , ama söz konusu Müslüman aleminin İslam dünyasının birliği olunca ümmet olmak istiyorlar diyeceksiniz ifadesini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ