Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN GÜLER, ÇANAKKALE ZAFERİ; İMAN, AZİM VE VATAN SEVGİSİYLE KAZANILMIŞ BİR ZAFERDİR

BAŞKAN GÜLER, ÇANAKKALE ZAFERİ; İMAN, AZİM VE VATAN SEVGİSİYLE KAZANILMIŞ BİR ZAFERDİR
  • GENEL
  • 17 Mart 2021
  • BAŞKAN GÜLER, ÇANAKKALE ZAFERİ; İMAN, AZİM VE VATAN SEVGİSİYLE KAZANILMIŞ BİR ZAFERDİR için yorumlar kapalı
  • 172 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, Çanakkale Zaferi’nin tüm olumsuz koşullara rağmen iman, azim ve vatan sevgisiyle kazanıldığını ifade eden Başkan Güler, şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.

Bütün imkansızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya Çanakkale geçilmez gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkân vermemiştir.

Tüm olumsuz koşullara rağmen iman, azim ve vatan sevgisiyle kazanılan bu zafer, İstiklal Harbi’mizi de zafere ulaştıracak mücadeleci ruhun güçlenmesine vesile olmuştur.

Vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz emsalsiz özverileriyle, milletimizin manevi değerlerinin, birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır.

Kahraman ecdadımızın bize emanet ettiği mukaddes vatanımızı korumaya, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü kutluyor, bu toprakları bize vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ