Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN GÜLER TÜRKİYE’NİN GURURLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLER TÜRKİYE’NİN GURURLARINI AĞIRLADI
  • SPOR
  • 26 Ağustos 2021
  • BAŞKAN GÜLER TÜRKİYE’NİN GURURLARINI AĞIRLADI için yorumlar kapalı
  • 219 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında okçuluk branşında şampiyon olan Milli Okçu Mete Gazoz ve dördüncülük elde eden Milli Okçu Yasemin Ecem Anagöz’ü ağırladı.

Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil ederek ülkeye ilk altın madalya kazandıran Milli Okçu Mete Gazoz ve olimpiyatı dördüncülük ile bitiren Milli Okçu Yasemin Ecem Anagöz Ordu’ya geldi. Milli sporcuların başarılarını tebrik etmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz’ü makamında ağırladı. Milli Okçulara Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Milli Takım Antrenörü Yusuf Göktuğ Ergin ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç eşlik etti. Tebriklerin ardından açıklamalarda bulunan Milli Okçu Gazoz ve Anagöz, Ordu’nun kendileri için çok ayrı bir şehir olduğunu ve ilk serüvenlerinin Ordu’da başladığını söylediler.

“TÜRK GENÇLİĞİNE ÖRNEK OLDUNUZ”

Milli Okçu Mete Gazoz ve Milli Okçu Yasemin Ecem Anagöz’ü tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Siz hem Türk gençliğine örnek oldunuz hem Türk milletinin gururu oldunuz” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Sizi burada ağırlamak ve görmek bizim için büyük bir şeref. Siz hem Türk gençliğine örnek oldunuz hem Türk milletinin gururu oldunuz. Sizi canı gönülden tebrik ediyoruz. Bize büyük bir sevinç yaşattınız. Sizlere, hocalarımıza, federasyon başkanımıza, sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerin başarısı için uygun ortamları oluşturmaya çalışacağız. Ordu zaten sporcu yetiştiren bir şehir. Spora çok önem veriyoruz. İnşallah siz bize örnek olursunuz, bizde sizin yolunuzdan yeni sporcular yetiştiririz. İnşallah sizlerle birlikte Pırıl pırıl bir gençlik Türkiye’nin geleceğini de şekillendirir”

“ORDU’NUN BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR YERİ VAR”

Ordu’nun kendileri için çok özel bir şehir olduğunu ifade eden Milli Okçu Mete Gazoz, “Ordu’nun bizim için çok özel yeri var. Ordu ben ve Yasemin’in ilk katıldığı kamp. Ordu’yu çok seviyoruz. Her sene mutlaka Ordu’ya gelmeye çalışıyoruz. Sizinle burada olmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

“ORDU İLK SERÜVENİMİZİN BAŞLADIĞI YER”

İlk serüvenlerinin Ordu’da başladığını dile getiren Milli Okçu Yasemin Ecem Anagöz, “Mete ile birlikte bizim ilk serüvenimizin başladığı yer Ordu. Bundan dolayı Ordu’nun yeri bizim için bir başka” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ