Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
  • GÜNCEL
  • 19 Haziran 2021
  • BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI için yorumlar kapalı
  • 170 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Babaların ailenin temel direği olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen bilgi ve tecrübeleriyle her zaman yol gösteren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Tüm babaların evlatlarının yetişmesinde ve hayata hazırlanmasında her zorluğa göğüs gererek özverili davrandığına dikkat çeken Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak gören, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan babalarımıza, gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır.

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten; ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır.

Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.

Hangi yaşta olursak olalım babalarımızın bilgisine, tecrübesine ve desteğine ihtiyaç duyarız. Evlatlarının yetişmesinde büyük emekleri olan, çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen babalarımızı bizler de hiçbir zaman unutmamalı, gereken saygıyı ve sevgiyi kendilerine göstermeliyiz.

Varlık sebebimiz olan babalarımızı yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de her zaman yanlarında olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere yarınlarımızın temelini oluşturan tüm babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutluyor, aramızda ayrılanları rahmetle anıyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ