Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN GÜLER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
  • GÜNDEM
  • 09 Mart 2021
  • BAŞKAN GÜLER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI için yorumlar kapalı
  • 177 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Mübarek gün ve gecelerin tüm İslam alemi tarafından büyük bir coşkuyla idrak edildiğini ifade eden Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan Miraç Kandili’ne erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Miraç; sevgili Peygamberimiz’in önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, ardından huzuru ilahiye kabulüyle aslında ümmete açılan kurtuluş kapısıdır.

Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, milletimizin ve tüm İslam aleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.

Mümin yüreklerin manevi duygu ve hislerle coştuğu bu geceler dua, ibadet ve tefekkürle Rabbimize olan imanımızı, Peygamberimize olan bağlılığımızı, namaza olan muhabbetimizi tazelemek ve güçlendirmek için büyük bir fırsattır.

Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların memleketimizin ve ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, huzuruna, bereketine ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgından kurtulmamıza vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ