Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Halil Öz, Dağ,Taş Didik Didik Edilecek..!

Başkan Halil Öz, Dağ,Taş Didik Didik Edilecek..!
  • GENEL
  • 20 Şubat 2017
  • Başkan Halil Öz, Dağ,Taş Didik Didik Edilecek..! için yorumlar kapalı
  • 765 KEZ OKUNDU

Ordu AK Parti İl SKM (Seçim koordinasyon Merkezi) SKM Başkanı Halil Öz Başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
Toplantıya , Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, Program Sorumlusu Sedat Cesur, Mali İşler Sorumlusu Yüksel Aydın, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Faruk Zavalsız, Hukuk İşlerinden Sorumlu A.Yekta Poyraz, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt katıldı.
HALK OYLAMASINA 55 GÜN GİBİ ÇOK KISA BİR ZAMANIMIZ KALDI
Başkan Halil Öz, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasına 55 gün gibi çok kısa bir zamanımız kaldı diyerek, Bakanımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla hülasa teşkilatımızın en kılcal damarlarını harekete geçirerek 55 günlük zamanı en iyi şekilde kullanacağız size klasik bir söylem gibi gelebilir ama dağı taşı didik didik edeceğiz , her İlçeye, her mahalleye, her bir eve, programlar düzenleyeceğiz. Davamızı ,sevdamızı, niçin “EVET” diyeceğimizi, kabul edilmesi halinde , 18 Maddenin neler getireceğini , büyük ve Güçlü Türkiye’nin yolunun nasıl açacağını Ordulu hemşehrilerimize bir ,bir ,anlatacağız dedi.
ÇALIŞMAK BİZDEN,DESTEK ORDU’LU HEMŞEHRİLERİMİZDEN,MUVAFFAKİYET YÜCE RABBİMİZ’DEN
Başkan Öz, 19 İlçe SKM’lerin kurulduğunu belirterek bizim partimizde seçimleri sevk ve organize eden SKM’lerdir . SKM ‘ye yani bizlere büyük görevler düşmektedir. Daha önceki seçim tecrübelerimizi sahaya yansıtacağız, eksikliklerimizi önceden görerek Sıfır hata ile planlarımızı, programlarımızı yapacağız ,çalışmak bizden , destek 11 seçim bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ordu’lu hemşehrilerimizden ,muvaffakiyet Yüce Rabbimiz’den dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ