Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Tekintaş, Dolmuşta Vatandaşı Dinledi

Başkan Tekintaş, Dolmuşta Vatandaşı Dinledi

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehir içi yolcu taşıyan toplu taşıma aracına binerek hem seyahat etti hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

30 Mart yerel seçimlerinde göreve geldiği günden bu yana Altınordu için önemli hizmetler gerçekleştiren ve çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşlarla da iç içe olmayı sürdürüyor. Kimi zaman parkta çocuklarla kimi zaman ise kahvehane de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tekintaş, toplu taşıma araçlarını da sık sık kullanmaya özen gösteriyor.

Toplu Taşımayı Sık Sık Kullanıyor

Haftanın bazı günlerinde toplu taşıma araçlarını kullanan Başkan Tekintaş, sabah saatlerinde bindiği şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 2. Hat dolmuşunda vatandaşlarla bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı dolmuşta gören vatandaşlar hem şaşırdılar hem de mutlu oldular. Seyahat süresince yolcularla sohbet eden Başkan Tekintaş, aynı zamanda vatandaşların taleplerini dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Tekintaş: “ Toplu Taşıma Araçlarında Vatandaşlarımızla Buluşmak Beni Mutlu Ediyor”

Toplu taşıma aracıyla yaptığı seyahatin ardından yaşadıklarını anlatan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, her fırsatta vatandaşlar bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte de toplu taşımada sık sık vatandaşlarla olacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Zaman zaman kullandığımız toplu taşıma araçlarında vatandaşlarımızla buluşmak çok güzel oluyor. Seyahatlerimizde ayrıca Ordu’nun çeşitli ilçelerinden bir takım işlemlerini yapmak için şehir merkezine gelen vatandaşlarımızla da karşılaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili onlardan da önemli geri dönüşler alıyoruz. Bugün 2. Hat dolmuşunda yaşadığımız bu güzellikler bizi son derece mutlu etti. Toplu taşıma bizim için son derece önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile Dolmuşçular Kooperatifi’nin yapmış olduğu yeni uygulama ile otobüs sistemine geçilecek ve daha fazla vatandaşımızla seyahat etme imkanı bulacağız. Sık sık yaptığımız bu uygulamayı bundan sonra sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızı daha çok dinlemiş olacağız” dedi.

“Altınordu Belediyesi Her Zaman Milletiyle İç İçe”

Altınordu Belediyesi’nin her fırsatta milletiyle iç içe olduğunu vurgulayan Başkan Tekintaş, “Altınordu’yu modern ve yaşanabilir bir kent yapmak için sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarımızla, bazen taksici esnafımızla, bazen de kahvehanede ve sokakta vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Altınordu Belediyesi her fırsatta milletiyle iç içe olmaya, hizmetler yapmaya ve onların taleplerini dinlemeye devam edecek” diye konuştu.

HABER (2)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ