Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN TÖREN; ALTINORDU’NUN YOL SORUNUNU KADERİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

BAŞKAN TÖREN; ALTINORDU’NUN YOL SORUNUNU KADERİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ
  • GÜNDEM
  • 04 Ocak 2021
  • BAŞKAN TÖREN; ALTINORDU’NUN YOL SORUNUNU KADERİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ için yorumlar kapalı
  • 189 KEZ OKUNDU

Mesaisinin büyük bir kısmını vatandaşlara ve sahada yürütülen çalışmalara ayıran Ordu Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hafta sonu mesaisinde Yeşilköy Mahallesini ziyaret etti.

Yeşilköy mahallesinde devlet-vatandaş İşbirliği’nin güzel bir örneğinin sergilendiği yol çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Tören’e incelemeleri sırasında Yeşilköy Mahalle Muhtarı Utku da eşlik etti.

Yeşilköy mahalle sakinlerinin Muhtar Uğur Utku öncülüğünde gösterdikleri birlik ve beraberliğe teşekkür eden Başkan Tören, “Yeşilköy mahallemizde çalışmaları yerinde görmek hem de mahalle sakinlerimize kolaylıklar dilemek istedik.

Kırsal mahallelerde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde hizmet ve proje ürettik. Yeşilköy Mahallemizin uzun yıllar yaşadığı yol sıkıntısına kayıtsız kalamazdık. Birlik ve beraberliğimiz, birlikte iş birliğimiz neticesinde yolları sorun olmaktan çıkartacağız. Altınordu’muzun 92 mahallesine hizmet sorumluluğum var. Beni fahri bir evladınız olarak görmenizi istiyorum. Hiçbirinizin ayağına ve aracının tekerleğine taş değmesin istiyoruz.

Muhtarımız Uğur Utku’nun öncülüğünde; Mahalle sakinlerimizin birlik ve beraberlikleri, dayanışması en çok ihtiyacımız olan birlikten kuvvet doğar iradesi takdire şayan. Birlik ve beraberliğimiz, birlikte iş birliğimiz neticesinde yolları sorun olmaktan çıkartacağız.

Biz de Bütün şehir eşit hizmet dedik. Yol medeniyettir dedik, yola revan olduk. İnşallah 92 mahallemizde planlı programlı bir şekilde yol meselesini bu şehrin kaderi olmaktan, sorunu olmaktan çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

Yeşilköy Mahalle sakinleri tarafından Muhtar Uğur Utku öncülüğünde Yeşilköy Mahallesi ese8 sokakta bulunan 2 km’lik yol genişletme çalışmaları tamamlandığında yolun bakım onarım sözünü veren Başkan Tören ile mahalle sakinleri arasında samimi diyaloglar yaşandı. Genişletme çalışmaları devam eden 2 km’lik güzergâh aynı zamanda Yeşilköy mahallesini Karaoluk mahallesine bağlayan alternatif bir yol olarak da hizmet verecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ