Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN TÖREN’DEN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN TÖREN’DEN KADİR GECESİ MESAJI
  • GENEL
  • 08 Mayıs 2021
  • BAŞKAN TÖREN’DEN KADİR GECESİ MESAJI için yorumlar kapalı
  • 177 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gelişiyle ruhlarımıza ve gönüllerimize şifa olan paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerifin sonuna yaklaştığımız bu günlerde hüznü ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Hüzünlüyüz, çünkü evimizden, hanemizden, kalbimizden bir parçaya dönüşen Ramazan’ı uğurluyoruz. Sevinçliyiz, çünkü Rabbimiz bizi, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu müjdelenen, kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu Kadir Gecesine kavuşturdu. Nice lütufları içinde barındıran ömre bedel bir geceye bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamd-ü senalar olsun.

Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği binlerce nimet içerisinde sağlığımızın en önemli lütuflardan biri olduğunun kadrini daha çok hissettiğimiz, birliğin beraberliğin kardeşliğin,  dayanışmanın ve gönülden paylaşmanın kıymetini daha çok idrak ettiğimiz bu zorlu süreçte Kadir Gecemiz hayırlara vesile olsun. Bu gecede aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul edilmesini içtenlikle niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin Ordu’muz Altınordu’muz, hemşehrilerimiz aziz milletimiz ve İslam âlemi için kardeşliğe birlik ve dirliğe, sağlık ve esenliğe, bolluk ve  berekete vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ