Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN ZAVALSIZ: HEDEFİMİZ 3. LİG

BAŞKAN ZAVALSIZ: HEDEFİMİZ 3. LİG
  • GENEL
  • 16 Şubat 2017
  • BAŞKAN ZAVALSIZ: HEDEFİMİZ 3. LİG için yorumlar kapalı
  • 596 KEZ OKUNDU

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Güzelordu Spor Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, Cumartesi günü karşılaşacakları Yeni Amasyaspor maçı için açıklamalarda bulundu.

Başkan Zavalsız, şampiyonluk için Cumartesi günü oynanacak Yeni Amasyaspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, bu maçta en büyük güçlerinin taraftar olduğuna işaret etti. Şampiyonluğun en büyük adayı olan Güzelordu Spor Kulübü’nün Başkanı Faruk Zavalsız; “Ligin başından bu yana şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda adım adım finale yaklaşıyoruz. Yeni Amasyaspor maçı da bu final maçlarımızdan bir tanesi. Burada taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarımız ne kadar yanımızda olursa biz o kadar güçlü oluyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve futbolseverleri Cumartesi saat 14:00’da tribüne davet ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ZAVALSIZ: HEDEFİMİZ 3. LİG

Güzelordu Spor Kulübü olarak hedeflerinin 3. Lig olduğuna dikkat çeken Başkan Zavalsız, “Futbolcularımıza, teknik ekibimize güvenimiz tam. İnşallah oynadığımız futbolumuzla ve taraftarımızın da desteğiyle Yeni Amasyaspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılacağız. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Güzelordu – Yeni Amasyaspor maçı 18 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’da 19 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maça girişler ise ücretsiz olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ