Ordu Haber – Ordu Ana haber

BEMBİRSEN PERŞEMBE BELEDİYESİNDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

BEMBİRSEN  PERŞEMBE BELEDİYESİNDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.
  • GENEL
  • 05 Ocak 2022
  • BEMBİRSEN PERŞEMBE BELEDİYESİNDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI. için yorumlar kapalı
  • 126 KEZ OKUNDU

Bem-Bir-Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar, Perşembe ilçesindeki üyeleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Sendikal faaliyetler çerçevesinde Ordu Bem Bir Sen Şube Yönetimi ve Perşembe işyeri temsilcisi Faruk Acartürk ile Perşembe Belediye Başkanı  M. Sayım Tandoğan’ı , Birim amirlerini ve üyeleri ziyaret etti.
Akabinde Bem Bir Sen olarak birlik beraberlik ve aidiyet duygusu oluşturmak adına üyeler ile istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Ordu Bem Bir Sen Şube Başkanı Rahmi Çakar, Başkan Yardımcıları Mesut Ergün, Mustafa Yılmaz, İşyeri temsilcimiz Faruk Acartürk, Perşembe Belediyesi birim müdürleri ile Perşembe Belediyesi üyeler katıldılar.
Yemek ikramından sonra, sendika adına konuşma yapan şube başkanı Rahmi Çakar” Bem Bir Sen’li olmanın Onurlu ve dik duruşu ile üyelerimize önemli kazanımlar elde ederek her geçen gün büyüyen bir aile olduğumuzu, her daim üyelerimizin istek ve taleplerini memnuniyetle yerine getirmekten gurur duyduğumuz anlattık. Ayrıca Belediye başkanımızın çalışmalarını takip ettiğimizi ve çalışmalarından memnuniyetimizi bildirdik. Böylesi büyük bir ailenin parçası olmak ve üyelerimizin talep, istek ve önerilerini yerinde almak için ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Masa başında değil, çalışan arkadaşlarımızı yerinde ve sahada ziyaret etmekteyiz. Bizler için gece gündüz demeden çalışan memur arkadaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmak şahsım sendikam adına büyük onurdur. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde sendikal kazanımlarımız ve çalışmalarımız hakkında üyelerimizi bire bir bilgi paylaşımında bulunduk. Düzenlediğimiz programa katılarak bizleri onurlandıran Belediye başkanı M. Sayım Tandoğan beye, Birim müdürlerimize ve katılan üyelerimize teşekkür ediyorum “dedi.

Perşembe Belediye Başkanı M. Sayım Tandoğan ise; “Sendikal faaliyetleri her zaman önemsiyorum. Çalışanlarımızın haklarının gözetilmesi bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Ordu’nun bu güzel ilçesi Perşembe için 7/24 görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanımız Rahmi Çakar’a Ziyareti ve düzenlediği organizasyona teşekkür ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ