Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’I DOLU DOLU GEÇİRDİ

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’I DOLU DOLU GEÇİRDİ
  • ORDU HABERLERİ
  • 14 Mayıs 2021
  • BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’I DOLU DOLU GEÇİRDİ için yorumlar kapalı
  • 316 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerek maddi gerek manevi hizmetleriyle Ramazan ayını dolu dolu geçirdi.

Pandemi dolayısıyla gelenekselleşmiş etkinliklerin geride kaldığı bu Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi bir nebzede olsun Ordululara o manevi atmosferi yaşatmaya çalıştı. Buruk geçirilen bu Ramazan ayında sofralara birlikte oturulmasa da Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle gönüller bir araya getirildi.

Gerek ilçe ilçe kurduğu iftariyelik stantlarıyla gerek ihtiyaç sahiplerine dağıttığı iftariyeliklerle gerekse yaptığı gıda yardımlarıyla Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarının yanında oldu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARI BOŞ KALMADI

19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşa her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları Ramazan ayında da boş kalmadı.

GÖREVLERİ BAŞINDA BULUNANLAR ORUÇLARINI BÜYÜKŞEHİRİN SICAK YEMEKLERİ İLE AÇTI

Ramazan ayı boyunca iftar saatinde görevleri başında bulunan kamu personellinin iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Kamu personelleri oruçlarını Büyükşehir Belediyesinin sıcak yemekleri ile açtı.

ORDU’NUN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARLARINA İFTAR STANDI KURULDU

Her gün Ordu’nun giriş ve çıkışlarında iftar standı kuran Büyükşehir Belediyesi, evlerine gitmek üzere olan ancak yetişemeyecek durumda bulunan ve işleri gereği yolda bulunan vatandaşlara iftar yemeği ikramı yaptı. Sıcak yemeklerini alan vatandaşlar acele etmeden iftarlarını bulundukları yerde açabildi.

HER GÜN BİR İLÇEDE İFTAR STANDI KURULDU

Ramazan ayı süresince Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin her gün birinde iftar standı kurarak vatandaşlara iftar yemeği hizmeti verdi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA KOLİLERİ ULAŞTIRILDI

Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin soflarını boş bırakmayan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda da erzak yardımlarını da eksik etmeyerek 19 ilçedeki vatandaşlarla buluşturdu.

KARANTİNAYA ALINAN MAHALLERE İFTARİYELİK DAĞITILDI

Artan vakalarla birlikte karantinaya alınan mahallelerdeki vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi ekipleri maske, mesafe ve hijyen kuralları doğrultusunda iftariyelik dağıttı.

“RAMAZANDA’DA HİZMETLERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURDUK”

Ramazan ayında da vatandaşların yalnız bırakılmadığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Ramazan ayı boyunca tüm hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturduk. İlçe ilçe kurduğumuz iftariyelik stantlarla, Ordu’nun giriş ve

çıkışlarına kurduğumuz stantlarla, iftar saatinde çalışan kamu görevlilerine dağıttığımız iftariyeliklerle Ramazan’da vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ikramımız yaptık ve gıda kolilerimizi gönderdik. Karantinaya alınan mahallerimize Ramazan ayında iftariyelikler gönderdik ve ihtiyaçlarını giderdik. Biz her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ