Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİR SÜPER LİG’DE PARKEYE ÇIKIYOR

BÜYÜKŞEHİR SÜPER LİG’DE PARKEYE ÇIKIYOR
  • SPOR
  • 07 Nisan 2021
  • BÜYÜKŞEHİR SÜPER LİG’DE PARKEYE ÇIKIYOR için yorumlar kapalı
  • 185 KEZ OKUNDU

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, sezonun startını verdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunca Korona Virüs salgını nedeniyle ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi yeniden başlıyor.

Pandemi nedeni ile ertelenen maçlar 8-12 Nisan 2021 tarihleri arasında Bursa ve Yalova’da gerçekleştirilecek. 1. etap maçlarında 4 takım ile karşılaşacak Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı daha sonra 2. etap maçları için federasyonun belirleyeceği başka bir şehre gidecek.

“LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Pandemi nedeni ile lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Tufan Aktürk, lige verilen arada takımın yeni bir yapılanmaya gittiğini ve gücüne güç kattığını söyledi.

Yardımcı Antrenör Tufan Aktürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünyayı etkileyen pandemi nedeni ile liglere verilen uzun bir aranın ardından yeniden parkede olmak bizleri heyecanlandırıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı olarak bizler verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Baş Antrenörümüz Tayfun Tokat liderliğinde takımımız gücüne güç kattı. Hedeflerimizi gerçeğe dönüştürmek için sporcu kardeşlerimiz ile elimizden geleni yapacağız. Küllerinden yeniden doğan bir takımız, bu takımı bu seviyelere getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Bizlere olan güveni boşa çıkartmayacağız” dedi.

MAÇLAR 8-12 NİSAN TARİHLERİ ARASIN

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nın 8-12 Nisan tarihleri arasında oynayacağı maç fikstürü açıklandı. Buna göre:

*Ordu Büyükşehir Belediye S. K. – TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler S.K

08.04.2021 Bursa Orhan Gazi Spor Salonu Saat 15.30’da

*Gazişehir Gaziantep S.K – Ordu Büyükşehir Belediye S.K

– 09.04.2021 Yalova 90. Yıl Spor Salonu Saat 15.00’da

*Ordu Büyükşehir Belediye S.K – BAY

*Ceylanpınar Bedensel Engelliler S.K – Ordu Büyükşehir Belediye S.K

– 11.04.2021 Bursa Orhan Gazi Spor Salonu Saat 17:30’da

*Ordu Büyükşehir Belediye S.K – Galatasaray S.K

– 12.04.2021 Yalova 90. Yıl Spor Salonu Saat 12:30’da

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ