Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİR’DEN 81 İLDEKİ ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE

BÜYÜKŞEHİR’DEN 81 İLDEKİ ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE
  • EĞİTİM
  • 08 Mayıs 2021
  • BÜYÜKŞEHİR’DEN 81 İLDEKİ ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE için yorumlar kapalı
  • 165 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik düzenlenen canlı yayın programına katılan tüm çocuklar için hazırlanan hediye paketleri Türkiye’nin dört bir yanına gönderilmek üzere yola çıktı.

Korona virüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bu yılda evlere taşıdı. Bu özel günde çocukları unutmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan ORBEL şirketi iş birliğinde Kent Orkestrası ve Çocuk Korosu tarafından hazırlanan bir konser verdi. Canlı yayınlarla bayram coşkusunu evlere taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda çocuklara birde sürpriz hazırladı.

CANLI YAYINA KATILAN HERKESE GÖNDERİLDİ

Hazırlanan bu sürprizde canlı yayınlara katılım sağlayan, yorum yapan, özelden yazan tüm çocuklara sağlıklı beslenme konusunda model olan ve Ordu’nun doğal besinlerini tanıtan Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak” hikâye kitabı ve çantasının hediye edileceği duyuruldu.

ÇOCUKLAR “ŞAKRAR” İLE TANIŞACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler canlı yayın süresince yayına katılan tüm çocukları tek tek tespit ederek kayıt altına aldı. Daha sonra adresleri belirlenen çocuklar için hazırlıklara başlayan Büyükşehir Belediyesi, ORBEL tarafından hazırlanan ve içerisinde “Şakrak” kitabının yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı’nın kültür yayınları ile birçok hediyenin yer aldığı paketleri 81 ilden istekte bulunan çocuklara göndererek çifte bayram yaşamalarını sağlayacak.

“ÇOCUKLARIMIZA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATACAĞIZ”

Çocuklar için hazırlanan hediyelerin bayram öncesi adreslere ulaştırılacağını ifade eden ORBEL A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Koordinatörü Serap Uzun, çocuklara bayram sevinci yaşatmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çocukları asla unutmadığını ve böyle bir sürpriz hazırlanmasını sağlayarak çocukları sevindirdiğini belirten Koordinatör Serap Uzun, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda pandemi dolayısıyla çocuklarımıza yönelik özel bir program gerçekleştirdik. Bu programa katılan çocuklarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talebi üzerine bir sürpriz hazırladık. Bu kapsamda Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak” hikâye kitabı ve çantasını programa katılan çocuklara verileceğini duyurduk. Bu doğrultuda bizlere ulaşan ve iletişim bilgilerini paylaşan çocuklarımız için hazırladığımız hediyelerimizi göndermeye başladık. Bayram öncesinde yapacağımız bu çalışma ile çocuklarımızı sevindirmiş olacağız” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZDAN GERİ DÖNÜŞ BEKLİYORUZ”

Hediyeleri ulaşan ve “Şakrak” kitabını okuyan çocuklardan geri dönüşler beklediklerini aktaran Uzun, “Hediyeleri ulaşan çocuklarımızdan bizlerinde küçük bir isteği olacak. Bayram sürecinde çocuklarımızdan kitap ile ilgili düşüncelerini, oluşturacakları figürleri, resimleri, objeleri ve video

çekimlerini bizlerle paylaşmalarını istiyoruz. Bize gönderilen bu argümanlarla bir köşe yaparak bu çalışmalara yer vermek istiyoruz” diye konuştu.

Kitap hakkında hazırlanan argümanları ulaştırmak isteyen çocuklar aşağıda belirten iletişim kanallarını ve adresleri kullanabilecek:

FACEBOK: https://www.facebook.com/orbelas

TWİTTER: https://twitter.com/orbelas

INSTAGRAM: https://instagram.com/orbel.as

MAİL: orbel@orbel.com.tr

KEP : orbel@hs03.kep.tr

INTERNET : www.orbel.com.tr

ADRES: Selimiye Mahallesi İnayet Sıtkı Caddesi No: 1 Altınordu ORDU

Telefon : 0452 505 51 52

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ