Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİR’İN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
  • GENEL
  • 18 Ocak 2022
  • BÜYÜKŞEHİR’İN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR için yorumlar kapalı
  • 153 KEZ OKUNDU

Ordu’yu etkisi altına alan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. İl genelinde dün akşamdan bu yana meydana gelen kar yağışlarına bağlı olarak kapanan 215 mahalle ve grup yolu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Ordu’da önceki haftadan itibaren başlayan yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. 19 ilçede teyakkuzda bekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sorumluluğunda olan yollarda karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Ekipler vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmelerini sağlamak ve mağdur olmalarının önüne geçmek adına kar yağışının başladığı ilk andan itibaren çalışmalarını sürdürdü.

İl genelinde 421 araç ve iş makinesi 491 personel İle yapılan çalışmalarda, ulaşıma açılan yollarda tuzlama çalışması yapıldı.

Kar yağışına bağlı olarak kapanan 215 mahalle ve grup yolunun tamamı ulaşıma açıldı. Bir gecede 2 bin 138 km’lik yolda çalışma gerçekleştirildi.

Dün akşam saatlerinden itibaren yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında, Akkuş ilçesinde 6 cenaze ve 2 hasta, Fatsa ilçesinde 1 hasta, Çaybaşı ilçesinde 3 hasta, İkizce ilçesinde 4 Hasta, Perşembe ilçesinde 2 Cenaze ve 1 Hasta, Ulubey ilçesinde 1 Cenaze, Kumru ilçesinde 1 Cenaze, Gürgentepe ilçesinde 1 Cenaze ve 4 hasta için yollara acil müdahale edildi.

Vatandaşların, karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezi ve ALO 153 ihbar hattı 7/24 hizmet sunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ