Ordu Haber – Ordu Ana haber

Çambaşı Kar Festivali’nin 12.si Düzenleniyor

Çambaşı Kar Festivali’nin 12.si Düzenleniyor
  • GENEL
  • 26 Ocak 2017
  • Çambaşı Kar Festivali’nin 12.si Düzenleniyor için yorumlar kapalı
  • 541 KEZ OKUNDU

Ordu ilinin gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası’nda “4 Mevsim Çambaşı” sloganıyla düzenlenen Çambaşı Kar Festivali’nin bu yıl 12.si gerçekleştiriliyor. Her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hâle gelen festival, 29 Ocak 2017 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.

DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 12. Çambaşı Kar Festivali, düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Festival kapsamında, vatandaşların büyük bir ilgiyle izlediği off-road yarışları gerçekleştirilecek. Bir tarafta yöre insanının el emeği göz nuru el sanatları ürünleri sergilenirken, diğer tarafta soğuğa meydan okuyan güreşçiler kar üzerinde güreş tutacak. Amatör kızak ve kayak yarışlarının da yapılacağı festivale katılan vatandaşlar, kayak ve snowboard gösterisiyle de keyifli anlar yaşayacak. Bunların yanı sıra çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival alanında açılacak stantlarda vatandaşlara yöresel ikramlarda bulunulacak.

BAŞKAN YILMAZ, “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ FESTİVALE BEKLİYORUM”

Büyükşehir Belediyesinin hem yaz hem de kış festivallerine destek verdiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Yayla turizmi her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Hedefimiz, Çambaşı Yaylamızı her alanda tanıtabilmek. Bu kapsamda, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çambaşı Kar Festivali oldukça önem arz ediyor. Büyükşehir olarak, festival öncesi hazırlıklara start verdik. Tüm Ordulu hemşehrilerimizi 29 Ocak Pazar günü yapılacak etkinliğe davet ediyorum. Şenliğe katılacak vatandaşlarımızı, mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ