Ordu Haber – Ordu Ana haber

CEYHAN MEHMETÇİK İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ “İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRÜYORLAR

CEYHAN MEHMETÇİK İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ “İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRÜYORLAR
  • EĞİTİM
  • 03 Aralık 2021
  • CEYHAN MEHMETÇİK İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ “İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRÜYORLAR için yorumlar kapalı
  • 257 KEZ OKUNDU

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Mehmetçik İlkokulunda okul öncesi ana sınıfı öğrencileri Türkiye de bir ilki gerçekleştirmek için ilmek ilmek örgü örüyorlar.

Mehmetçik ilkokulu okul öncesi öğrencileri Yoğurt Kovasından yapmış oldukları apart ile Kaşkol örüyorlar. Ceyhan’ın varoşlarında bulunan kardeş okul ihsan Demirtaş ilkokulundaki öğrencilere hediye edecekler.

Okulöncesi öğretmenleri Ayşe Göçer, Serap Tepe,
Gülten Sever,Mediha Tilav, Mert Can Akbaş nezaretinde boş yoğurt kovalarından yapmış oldukları aparat ile kaşkolları ören öğrencilerin gözleri ışıl ışıl parlıyor.

Okul Öncesi öğretmeni Ayşe Göçer”Bu etkinlikle çocuklarımızın küçük kas gelişimini sağlamak aynı zamanda sosyal sorumluluk projemizle kardeş okul ihsan Demirtaş İlkokulu öğrencilerine yapmış oldukları atkıları hediye ederek yardımlaşma, dayanışma duygularını geliştirmektir” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Atasoy da,”Korona sonrası Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında 110 tane Okul Öncesi öğrencileri ile başlatmış olduğumuz bu etkinlik iki ay sürecek. okul öncesi

öğrencilerimiz hem bilgi becerilerini geliştiriyor. Hemde küçük kas gelişimine katkıda bulunuyor. Eğitim kapsamında’da öğrencilerimizin dayanışma duygusunu geliştiriyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ