Ordu Haber – Ordu Ana haber

ÇOCUKLARIN CUMARTESİ KEYFİ BÜYÜKŞEHİR’DEN

ÇOCUKLARIN CUMARTESİ KEYFİ BÜYÜKŞEHİR’DEN
  • KÜLTÜR SANAT
  • 08 Ocak 2022
  • ÇOCUKLARIN CUMARTESİ KEYFİ BÜYÜKŞEHİR’DEN için yorumlar kapalı
  • 144 KEZ OKUNDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KÜLTÜR SANAT PROGRAMINDA PATLAMIŞ MISIR VE MEYVE SUYU EŞLİĞİNDE FİLM KEYFİ YAŞAYAN ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında şehirlerini korumak için maceraya atılan bir grup bisikletin hikâyesini konu edinen animasyon filmi “Bisikletler” çocuklarla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Ocak ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara dolu dolu bir Ocak ayı yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmadı.

ANİMASYON FİLMİ “BİSİKLETLER” ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Yönetmenliğini Manuel J. Garcıa’nın üstlendiği Michael Mauer ve Michael Boughen’ın senaristliğini yaptığı animasyon filmi Bisikletler” çocuklarla buluşturdu.

PATLAMIŞ MISIR VE MEYVE SUYU ESLİĞİNDE FİLM KEYFİ

Etkinlikte her film gösteriminde olduğu gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi. İkramlar eşliğinde gösterimi gerçekleştirilen filmi seyreden çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün yaşadı.

Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri sürprizlerle dolu etkinliği çok beğendiklerini belirterek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ