Ordu Haber – Ordu Ana haber

DOĞUNUN 7. OĞLUYUM BEN’ YARIŞMASI SONUÇLANDI

DOĞUNUN 7. OĞLUYUM BEN’ YARIŞMASI SONUÇLANDI
  • EĞİTİM / KÜLTÜR SANAT
  • 23 Mart 2022
  • DOĞUNUN 7. OĞLUYUM BEN’ YARIŞMASI SONUÇLANDI için yorumlar kapalı
  • 261 KEZ OKUNDU

Merhum şair mütefekkir Sezai Karakoç’u öğrencilere yakından tanıtmak amacıyla Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “Doğunun 7. Oğluyum Ben” hikâye ve karikatür yarışması sonuçlandı.

Ordu Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullarda okuyan tüm ortaokul ve lise öğrencilere yönelik merhum şair mütefekkir Sezai Karakoç’u öğrencilere yakından tanıtmak , öğrencilerin şiir tahlil edebilme becerilerini geliştirmek, eğitime, çizginin düşünce ve mizaha dönüşmesi diyebileceğimiz karikatür gözüyle bakılmasını sağlamak, ortaya çıkacak bakış açılarını bir eğitim çıktısı olarak kullanmak ve gençlerin öykü yazarak yazma becerilerinin; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerinin; Türkçeyi yazım kurallarına uygun olarak kullanmalarının geliştirilmesine katkı sunmak amacıyla düzenlenen “Doğunun 7. Oğluyum Ben” hikâye ve karikatür yarışması sonuçlandı.

Ortaokul ve lise kategorisinde ayrı ayrı düzenlenen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada dereceye giren öğrenciler için düzenlenecek olan ödül takdim töreninin yeri ve zamanı daha sonra müdürlüğün internet sitesinden ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

22-03-2022

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ