Ordu Haber – Ordu Ana haber

Eğitim Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Taşbaşı Okuyucuyla Buluştu

Eğitim Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Taşbaşı  Okuyucuyla Buluştu
  • EĞİTİM
  • 12 Ocak 2022
  • Eğitim Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Taşbaşı Okuyucuyla Buluştu için yorumlar kapalı
  • 181 KEZ OKUNDU

Ordu Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim kültür sanat ve edebiyat dergisi Taşbaşı ilk sayısıyla okuyucuyla buluştu. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ordu eğitim, kültür, sanat ve edebiyat dünyasına önemli bir dergi kazandırdı.

Sorumlu yazı işleri müdürlüğünü Şenol Esmer’in genel yayın yönetmenliğini Tuna Eselioğlu’nun yaptığı Taşbaşı dergisi 1.sayısında okuyucunun karşısına Ordu’nun il oluşunun 100.yılı münasebetiyle ‘Ordu’ temalı yazıların ağırlıkta olduğu ses getirecek bir dosyayla çıktı. Hem öğretmen ve akademisyenlerin hem de kültür sanat dünyasının önemli isimlerinin yazılarıyla destek verdiği dergi her biri diğerinden kıymetli yazılar içeriyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel, sanatsal ve edebi dokusuna geniş yer verildiği Taşbaşı dergisinin elimizdeki ilk sayısına Doç. Dr. Ömer Atabeyoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Orhanoğlu, Dr. Yavuz Selim Uğurlu, Dr. Gökhan Demir, Dr. Mustafa Eren, Gökhan Akçiçek, Hikmet Pala, İbrahim Dizman, Mithat Baş, H.Naim Güney, Aydın Hız ,Volkan Odabaş, Özcan Ünlü, Aysun Bekdaş, Hatice Gülpınar, Hüseyin Çerçil, Enes Akçay, Erol Akkuş, Kenan Çakmak, Leyla Yıldırım ve Özlem Topal makale, araştırma yazısı, deneme, söyleşi ve öyküleriyle katkı sağladılar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ