Ordu Haber – Ordu Ana haber

FATSA’DA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

FATSA’DA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR
  • GÜNDEM
  • 31 Ekim 2021
  • FATSA’DA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR için yorumlar kapalı
  • 178 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçe merkezinde 4 okul 1 kapalı spor salonunun bulunduğu 2 kilometrelik yol güzergâhını sıcak asfalt konforuyla buluşturdu. İlçe sakinleri, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokaklar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da devam eden asfalt hamlesiyle, sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.

YILLARDIR BEKLENEN ÇALIŞMA YAPILDI

Yıllardır altyapı yetersizliği nedeniyle her yağış döneminde ciddi sıkıntıların yaşandığı Fatsa ilçesi, Evkaf Mahallesinde bulunan Şehit Sercan Öklük İlkokulu, Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi, Fatsa Anaokulu, Fatsa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ve 75. Yüzyıl Kapalı Spor Salonunun bahçesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan altyapı çalışması sonrası konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Mahalle sakinlerinin de yıllardır beklediği çalışma neticesinde altyapı çalışması yapılan 2 km’lik yol ağı sıcak asfalt ile buluşturuldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

İlçede yapılan çalışmalar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yıllardır süren bir sorunun daha ortadan kaldırıldığını söyledi.

Başkan Kibar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:​

“ Fatsa ilçemizde yılların bir sorununu daha ortadan kaldırdık. İlçemizde yapılan her yeni çalışma ve yenilik bizler olduğu kadar ilçe sakinlerimiz tarafından da büyük mutluluk ile karşılanıyor. Göreve geldiği süre içinde bizlere büyük destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz. Bizler Fatsa’mız için canla başla gece gündüz çalışmaya durmadan yorulmadan devam ediyoruz.” Dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ