Ordu Haber – Ordu Ana haber

GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ

GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ
  • SİYASET
  • 18 Mayıs 2018
  • GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ için yorumlar kapalı
  • 483 KEZ OKUNDU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye’nin ilerlemesinde en önemli gücün gençler olduğunu belirterek gençlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Mesajında, 19 Mayıs 1919’un Türk Milletinin kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olduğuna dikkat çeken Başkan Tekintaş, bu günün gençlere armağan edilmesinin son derece anlamlı olduğunu belirtti. Gençlerin her alanda başarılı olması için ellerinden gelen tüm imkanları kullandıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milletinin kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan en önemli adımdır ve bu önemli gün Atatürk’ün gençlere armağanıdır. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, geleceğimiz olan gençlere armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Binlerce şehidimizin kanıyla bizlere emanet olan ülkemizin geleceği, gençlerimizin omuzları üzerindedir. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 99’uncu yıldönümünü kutladığımız bugünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Gençlerimize güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için azimle ve özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz. Bizde Altınordu Belediyesi olarak bilimde, sanatta ve sporda gençlerimizin başarılı olması için önemli çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk gençlerine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ