Ordu Haber – Ordu Ana haber

İŞ BİRLİĞİ İLE İKİ MAHALLE SICAK ASFALTA KAVUŞTU

İŞ BİRLİĞİ İLE İKİ MAHALLE SICAK ASFALTA KAVUŞTU
  • GENEL
  • 17 Mayıs 2018
  • İŞ BİRLİĞİ İLE İKİ MAHALLE SICAK ASFALTA KAVUŞTU için yorumlar kapalı
  • 421 KEZ OKUNDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı sağladığı, Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesi işbirliğinde hazırlanan çalışma kapsamında Çavuşlar-Burhanettin Mahallesi bağlantı yolu bin 700 metrelik sıcak asfalt konforuna kavuştu.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sıcak asfalt, beton yol ve yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kurumlarla da işbirliği yapan Altınordu Belediyesi Ordu Valiliği ile protokol imzaladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı sağladığı protokol kapsamında Çavuşlar Mahallesi ile Burhanettin Mahallelerini birbirlerine bağlayan bin 700 metrelik yol sıcak asfaltla kaplandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yetkililerden bilgi aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı sunduğu ve Ordu Valiliği işbirliğinde hazırlanan yolun konforu yüksek çok özel bir yol olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Çavuşlar ile Burhanettin Mahallelerimizi birbirine bağlayan bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile hazırlanan bu proje kapsamında Karacaömer Mahallesini kullanarak Burhanettin Mahallesine ulaşmak isteyen bir vatandaşımız sıcak asfalt dışına çıkmadan ulaşmak istediği yere kolaylıkla varabilecek. Bu çalışmada bize katkı sunan Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a ve Ordu Valiliğimize teşekkür ediyorum. Standardı yüksek, ‘V’ kanalları ve yağmur suları toplama alanları ile çok özel bir yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş konuşmasında ayrıca geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve Ordu Valiliği işbirliğinde Zafer Mahallesine 2 bin 500 metrelik sıcak asfalt kazandırdıklarını kaydederek bu tür işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ