Ordu Haber – Ordu Ana haber

İş’de Kadınlar Projesi Eğitim Faaliyetleri Başvuruları Başlıyor

İş’de Kadınlar Projesi Eğitim Faaliyetleri Başvuruları Başlıyor
  • GENEL
  • 13 Şubat 2017
  • İş’de Kadınlar Projesi Eğitim Faaliyetleri Başvuruları Başlıyor için yorumlar kapalı
  • 654 KEZ OKUNDU

Ordu’da İş’de Kadınlar Projesi Başvuruları Başlıyor

İŞ’DE KADINLAR PROJESİ; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile AB Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı (IKG PRO) olduğu, Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Hibe Programı kapsamında desteklenerek, 1Ekim 2016 tarihinden itibaren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde yürütülmektedir.Programın Operasyon Faydalanıcısı Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’dür.

1200 proje içinden 40 proje arasına girmeyi başaran ve uygulama süresi 12 ay olan projemizin eş başvuru sahipleri; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Altınordu Halk Eğitim Müdürlüğü, Ordu Genç İnovatif Girişimciler Derneği’dir.

İŞ’DE KADINLAR Projesi ile; çikolatacılık alanında mesleki yeterlilikleri sağlanarak, serbest girişimci ve iş piyasasına kalifiye işgücü olarak hazırlanacak olup,25–50 yaş aralığındaki kadınlar başta olmak üzere işsiz yetişkinler, ev hanımları, emeklilergibi aktif çalışma hayatının dışında olan kişiler ve herhangibir sebepten dolayı örgün eğitim sistemi dışında kalan 60 kişiye hayat boyu öğrenme modülleri doğrultusunda;Butik Çikolata Eğitimi, İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği, Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemi (e-ticaret) eğitimi verilecektir. Proje kapsamındayemek ve ulaşım giderlerini karşılamak üzere proje katılımcılarına günlük ücret ödenecektir.

Bu kapsamda eğitimler; 03 Nisan 2017 tarihinde başlayacak olup, 30 Mayıs 2017 tarihinde sona erecektir. Eğitimler hafta için 08.00-17.00 saatleri arasında verilecektir.

Söz konusu eğitim programına dahil olup, çikolata alanında kendi işyerini kurmak isteyen veya fındık ve çikolata sektöründe kalifiye işgücü olarak istihdam edilmek isteyen kişiler, 15 Şubat–15 Mart 2017 tarihleri arasında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Proje Ofisi’ne müracaat ederek başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Adresi:

ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI

Bahçelievler Mahallesi 295. Sokak No:8 Altınordu/ORDU

Müracaat: Proje Ofisi

Tel: 0452 214 10 77 / 214 19 35 Dahili : 116/117/118

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ