Ordu Haber – Ordu Ana haber

KARLA MÜCADELE ORDUSU GÖREV BAŞINDA

KARLA MÜCADELE ORDUSU GÖREV BAŞINDA
  • GÜNDEM
  • 23 Ocak 2021
  • KARLA MÜCADELE ORDUSU GÖREV BAŞINDA için yorumlar kapalı
  • 184 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta özellikle yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşımda sorun yaşanmaması için yollarda tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde etkili olan kar yağışından dolayı ulaşımdaki olası aksaklıkları önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinesindeki ekipler, karla mücadele çalışmalarının yanı sıra yollardaki don ve buzlanma riskine karşı önlemler alıyor. Başlatılan çalışmalarda ekipler, yollarda tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

BÜTÜN YOLLAR ULAŞIMA AÇILDI

Bölgede etkili olan ve yüksek rakımlı ilçelerde kalınlığı 60 santimetreye ulaşan kar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını titizlikle yürütüyor. 19 ilçede kar nedeniyle kapanan yollarda etkin mücadele sürdüren ekipler, kar nedeni ile kapalı olan bütün mahalle ve ara yoları ulaşıma açtı.

BÜYÜKŞEHİR 7/24 GÖREV BAŞINDA

Vatandaşlara karla mücadele çalışmaları konusunda çağrıda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan kar yağışı ile birlikte hazırda bekleyen ekiplerimiz özellikle yüksek rakımlı ilçelerimizde çalışmalara başladı. Şu ana kadar kapalı olan bütün mahalle yollarımızı ulaşıma açtık. Olası buzlanmaya karşı ise ekiplerimiz tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzluk durumunda Büyükşehir Belediyesinin 233 25 54- 233 25 58-233 25 59 ve 444 1 052 numaralı çağrı merkezini arayabilir” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ