Ordu Haber – Ordu Ana haber

Karla Mücadelede Etkin Çalışma Yürütüyoruz

Karla Mücadelede Etkin Çalışma Yürütüyoruz
  • GENEL
  • 16 Şubat 2017
  • Karla Mücadelede Etkin Çalışma Yürütüyoruz için yorumlar kapalı
  • 537 KEZ OKUNDU

Aralıklarla devam eden kar yağışının etkili olduğu bölgelerde yol açma çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, kapalı olan mahalle yollarını ulaşıma açarak vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmaya devam ediyor.
350 personel, 282 araç ve iş makinesiyle karla mücadelesini sürdüren ekipler, dün akşamdan itibaren 15 hastayı sağlık kuruluşlarına ulaştırırken, 13 cenazenin defin işlemine de yardımcı oldu.
KAR ARTIK ESARET DEĞİL NİMET
Ülke genelinde zaman zaman yoğunlaşan ve bölgemizin özellikle yüksek rakımlı ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışı, Büyükşehir ekiplerinin etkin mücadelesiyle esaret olmaktan çıktı.
Başkan Enver Yılmaz, dün akşam saatleri itibarıyla kapalı olan 91 mahalle yolunun büyük bir bölümünün ulaşıma açıldığını belirterek, “Bölgemizde de etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ortalama kar kalınlığı 45 cm’yi buldu. 350 personel, 282 araç ve iş makinesiyle kapanan yolları açmak için seferber olan ekiplerimiz, 15 hastayı sağlık kuruluşlarına ulaştırırken 13 cenazenin defin işlemine de yardımcı oldu. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 7/24 çalışıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Büyükşehirle birlikte kar artık esaret değil nimettir” dedi.
ÇAĞRI MERKEZİ İRTİBAT NUMARASI “444 1 452”
Vatandaşların olumsuz herhangi bir durumda Büyükşehir Belediyesinin 444 1 052 no’lu çağrı merkezini arayabileceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin bu konuda bizlere destek olmasını ve asılsız ihbarlarda bulunulmamasını arzu ediyoruz. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelere gitmek için yola çıkan vatandaşlarımızın araçlarında kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundurmasını istiyoruz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ