Ordu Haber – Ordu Ana haber

MUHTARLAR SORDU, BAŞKAN GÜLER CEVAPLADI

MUHTARLAR SORDU, BAŞKAN GÜLER CEVAPLADI
  • GÜNDEM
  • 14 Ocak 2021
  • MUHTARLAR SORDU, BAŞKAN GÜLER CEVAPLADI için yorumlar kapalı
  • 187 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçe merkezi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Güler, “Görevden ayrıldığımda size İsviçre gibi bir şehir bırakacağım” dedi.

Belirli aralıklarla Ordu ilinde bulunan muhtarlarla bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu defa da Altınordu ilçe merkezi muhtarları ile buluştu.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreter Coşkun Alp, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, dairesi başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Toplantıda mahallelerinin sorunları, ihtiyaç duyulan çalışmalar ve gerekli düzenlemeler konusunda fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Güler muhtarların talepleri doğrultusunda ilgili birimlerden bilgi alarak muhtarların sorularını yanıtladı.

“SİZE İSVİÇRE GİBİ BİR ŞEHİR BIRAKACAĞIM”

Belediyeciliğin yanı sıra belediyecilikten çok ötesinde de işlerin gerçekleştirildiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’yu sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden biri yapmak istiyorum. Görevden ayrıldığımda da size İsviçre gibi bir şehir bırakacağım” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu: “Bizim yaptığımız şey başka bir şey, biz belediyeciliğin çok ötesinde işler de gerçekleştiriyoruz. Fındık fiyatıyla da uğraşıyoruz, çikolatasıyla da uğraşıyoruz. Sizlerle sadece yolu-suyu konuşmak değil, sizlerden mükemmel bir ekip çıkmasını istiyorum. Fındığına, tarihine, turizmine sahip çıkmanızı da istiyorum. Hangi partiden olursanız olun, bizim için bunlar önemli şeyler değil. Ordu’yu sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden biri yapmak istiyorum. Görevden ayrıldığımda da size İsviçre gibi bir şehir bırakacağım. Ama tüm bunları birlikte yapacağız. Ordu sizinle birlikte bambaşka bir noktaya gelir ama istediklerimizi birlikte yaparsak, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde olursak”

“100 YILIN ORDU’SUNU KURUYORUZ”

Yapılacak çalışmalarla 100 yılın Ordu’sunun kurulacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Biz 20 ay gibi bir sürede 850 kilometre yol yaptık. Suyumuzun bir kısmını halen ziyan ediyoruz. Ordu’da bazı yerlerde içme suyu sıkıntısı çekiliyor. Hala bazı yerlerde yollar yapılmadı. Ama biz bunları yapacağız. Asfalt plenti, taş ocağı, 95 iş makinesi satın aldık. Böylece hepiniz mal sahibi oldunuz. Biz gece gündüz plent tesisimizde asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Onun işi bunun işi olayını da sevmiyoruz. Hepsi bizim işimiz, hiçbir karşılık beklemeden çalışmaları gerçekleştireceğiz. Biz şu anda 100 yılın Ordu’sunu kuruyoruz. Sahiliydi, parklarıydı, Boztepe’siydi, içme suyuydu, Sırrı Paşası’ydı hepsini bu zamana kadar ele aldık” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ