Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU’DA ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ

ORDU’DA ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • 22 Kasım 2021
  • ORDU’DA ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ için yorumlar kapalı
  • 133 KEZ OKUNDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KÜLTÜR SANAT PROGRAMINDA PATLAMIŞ MISIR VE GAZOZ EŞLİĞİNDE FİLM KEYFİ YAŞAYAN ÇOCUKLAR, HACİVAT VE KARAGÖZ SÜRPRİZİ İLE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında fantastik animasyon filmi “Yürüyen Şato”yu, filmin öncesinde ise Hacivat ve Karagöz’ü çocuklarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesinin ikramı olan patlamış mısır ve gazoz eşliğinde hem Hacivat ve Karagöz gösterisini hem de filmi seyreden çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kasım ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara dolu dolu bir kasım ayı yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmadı.

ANİMASYON TÜRÜNÜN EN İYİ FİLMLERİNDEN “YÜRÜYEN ŞATO” ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Yönetmenliğini Hayao Miyazaki’nin üstlendiği İngiliz Yazar Diana Wynne Jones’in 1986’da yayımlanan aynı adlı kitabından uyarlanan ve animasyon türünün en yaratıcı yapıtlarından olan Yürüyen Şato’yu çocuklarla buluşturdu.

FİLM GÖSTERİMİNDE HACİVAT VE KARAGÖZ SÜRPRİZİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilen film gösterimine çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan çocuklar birde sürprizle karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından film gösterimi öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisi yapıldı. Çocukların heyecanla takip ettiği Hacivat ve Karagöz gösterisi onları mutlu etti.

ÇOCUKLARIN PATLAMIŞ MISIR VE GAZOZLU FİLM KEYFİ

Etkinlikte her film gösteriminde olduğu gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi çocuklara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. İkramlar eşliğinde gösterimi gerçekleştirilen filmi seyreden çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün yaşadı.

Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri sürprizlerle dolu etkinliği çok beğendiklerini belirterek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ