Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU’DA SAHİL YÜRÜYÜŞ KEYFİNE GÜVENLİ KÖPRÜ

ORDU’DA SAHİL YÜRÜYÜŞ KEYFİNE GÜVENLİ KÖPRÜ
  • GENEL
  • 05 Mart 2021
  • ORDU’DA SAHİL YÜRÜYÜŞ KEYFİNE GÜVENLİ KÖPRÜ için yorumlar kapalı
  • 189 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bülbül Deresi üzerinde bulunan ve Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan yaya köprüsünü yenilemek için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Köprünün yenilenmesiyle kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolu daha güvenli hale gelecek.

Ordu’da alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere kadar birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımları vatandaşla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bir şehir inşa etmek amacıyla da önemli çalışmalara imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla şehrin ihtiyacına cevap veremez hale gelen alanlarda yenilikçi çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan Bülbül Deresi üzerindeki yaya köprüsünde yenileme çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan köprünün söküm işlemlerini tamamladı.

KÖPRÜ DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK

Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nin önemli bir ayağını oluşturan köprünün temeli atılarak direkleri dikildi.

Hızla devam eden çalışmaların tamamlanması ile yüksek standartlı, geniş ve modern bir köprü inşa edilerek vatandaşın kullanımına sunulacak ve kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolu daha güvenli hale gelecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ