Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu’da Telefon Dolandırılığı yapan 2 Kişi Tutuklandı

Ordu’da Telefon Dolandırılığı yapan 2 Kişi Tutuklandı
  • GENEL
  • 15 Şubat 2017
  • Ordu’da Telefon Dolandırılığı yapan 2 Kişi Tutuklandı için yorumlar kapalı
  • 561 KEZ OKUNDU

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, telefonla bir vatandaşı dolandıran 2 kişi tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 14 Şubat günü saat 15.00 sıralarında telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı bir vatandaşı arayarak evde bulunan paraları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek kendisini 7 bin 700 TL dolandırdılar.

Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:”14.02.2017 günü Saat 15:00 sıralarında telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler; mağdur yaşlı vatandaşımızı arayarak evde bulunan paraları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek kendisini 7700 TL dolandırmışlardır.

İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yaptıkları çalışmalar neticesinde; vatandaşımızdan 7700 TL parayı dolandıran iki şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldıkları Adli Makamlarımız tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.

Mağdur vatandaşımızdan dolandırılan paralardan 1600 TL’ si kendisine teslim edilmiş olup, şüpheliler tarafından banka aracılığı ile transfer edildiği anlaşılan paranın kalan kısmına el konulmuştur”.

Vatandaşlarımızın kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak para isteyen şahıslara itibar etmeyerek 155 Polis İmdat hattına bilgi vermeleri saygıyla duyurulur.

Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde 7 bin 700 TL parayı dolandıran iki şüpheli paralarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ