Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU’DA YOLLARA KALE GİBİ KORUMA

ORDU’DA YOLLARA KALE GİBİ KORUMA
  • GENEL
  • 10 Ocak 2022
  • ORDU’DA YOLLARA KALE GİBİ KORUMA için yorumlar kapalı
  • 133 KEZ OKUNDU

Ordu’nun zorlu coğrafyasında en uzak mahallelere kadar ulaşım hizmeti götüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, taş duvar ve perde duvar gibi sanat yapılarıyla da yaptığı yolların ömrünü uzatıyor.

Ordu’da, ulaşımla ilgili yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Toplam 27 bin 318 kilometrelik yol ağıyla, Türkiye ‘nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan ilde, asfalt ve beton yol çalışmalarında seferberlik yaşanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesini sağlamak amacıyla yaptığı asfalt ve beton yolları duvar imalatları ile koruma altına alıyor.

110 AYRI NOKTADA 87 BİN 900 M3 DUVAR YAPILDI

Dik ve engebeli olan arazi şartlarının olduğu bölgelerde, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek toprak kaymalarının ulaşım hizmetlerini aksatmaması için yolların kenarlarına taş duvar ve betonarme duvarlar inşa edildi. 19 ilçede, 110 ayrı noktada şimdiye kadar 87 bin 900 m3 taş duvar çalışması yapıldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Bu tür yolları ve yapıları başka illerde görürdük. Şimdi bu kaliteli yollar ayağımıza geldi. Yapılan yolların konforunun yanı sıra, kale gibi duvarlar ile koruma altına alınması memnuniyetimizi artırıyor. Tüm bu çalışmalardan dolayı, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ