Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU’YA BUZ PATEN PİSTİ GELİYOR

ORDU’YA BUZ PATEN PİSTİ GELİYOR
  • SPOR
  • 01 Temmuz 2021
  • ORDU’YA BUZ PATEN PİSTİ GELİYOR için yorumlar kapalı
  • 187 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında vatandaşlara yeni bir aktivite alanı oluşturacak olan buz paten pisti kuruyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanıyor. Ordu’ya birçok yeni turizm destinasyonu kazandıran, mevcut turizm alanlarında yaptığı çalışmalarla bu alanların cazibesini artıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sunacak yeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hazırlanan çalışma kapsamında Altınordu ve Ünye ilçelerine buz paten pisti kuruluyor. Altınordu’da Durugöl Spor Kompleksi önünde Ünye ilçesinde ise Atatürk Parkı karşısında bulunan ORBEL otoparkı yanında kurulumu devam eden buz paten pistleri Ordululara yeni bir aktivite alanı oluşturacak.

Temmuz ayı içerisinde hizmete açılması planlanan buz paten pistleri pandemi yasaklarının tamamen kalkması ile birlikte vatandaşlar için yeni bir durak olacak. Her yaş grubuna hitap edecek olan buz paten pistlerinde belirlenen program ve dahilinde buz pateni eğitimleri de verilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ