Ordu Haber – Ordu Ana haber

OSKİ’DEN KAR MESAİSİ

OSKİ’DEN KAR MESAİSİ
  • GÜNCEL
  • 17 Ocak 2022
  • OSKİ’DEN KAR MESAİSİ için yorumlar kapalı
  • 121 KEZ OKUNDU

Ordu’da yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan dolayı mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılayan şebekelerde meydana gelen donma ile yaşanan arızalara kısa zamanda müdahale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), il genelinde etkili olan kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeni ile içme suyu hatlarında yaşanabilecek sıkıntıları ortadan kaldırmak için yoğun mesai harcıyor. Gece geç saatlere kadar çalışma sürdüren ekipler, donan su gözlerini tekrar kullanıma açarken mevcut içme suyu hatlarında yaşanan arızaları ise zaman kaybetmeden çözüme kavuşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile 19 ilçede 7/24 görev yapan OSKİ, 54 iş makinası, 10 kombine ( Kanal iş makinası), 8 vidanjör, 5 kuka, 68 kamyon-kamyonet, 48 su tankeri ve toplam 407 personel ile sahada görev yapıyor.

GENEL MÜDÜR MURAT US, “OSKİ 7/24 SAHADA”

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm imkânların sonuna kadar kullanılacağını söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Ordu’da etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava sebebiyle yüksek rakımlı ilçelerimizde su alma yapılarında donmalar meydana geldi. Daha önce oluşturduğumuz ekiplerimiz donan su alma yapılarına zaman kaybetmeden müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamalarının önüne geçti. Şuan 19 ilçemizde 54 iş makinası, 10 kombine, 8 vidanjör, 5 kuka, 68 kamyon-kamyonet, 48 su tankeri, toplam 407 personel ile 24 saat görev başındayız.” dedi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ