Ordu Haber – Ordu Ana haber

PERŞEMBE İLÇESİ MERSİN KÖYÜ BALIKÇI BARINAĞI TEMİZ ÇEVREYE KAVUŞUYOR

PERŞEMBE İLÇESİ MERSİN KÖYÜ BALIKÇI BARINAĞI TEMİZ ÇEVREYE KAVUŞUYOR
  • GENEL
  • 15 Haziran 2021
  • PERŞEMBE İLÇESİ MERSİN KÖYÜ BALIKÇI BARINAĞI TEMİZ ÇEVREYE KAVUŞUYOR için yorumlar kapalı
  • 284 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çevreyi koruyan çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Balıkçılık sektörü ve deniz turizmi açısından önemli bir konuma sahip olan Perşembe ilçesi Mersin Köyü Balıkçı Barınağı, OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları sayesinde temiz bir çevreye kavuşuyor. Balıkçı Barınağı ve çevresinde bulunan yerleşim yerlerinin kanalizasyon atıkları denize veya bölge halkının kendi imkânlarıyla yaptığı foseptiklere deşarj ediliyordu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, meydana gelen bu sorunun ortadan kaldırılması için talimatlarını verdi. Bu kapsamda OSKİ ekipleri çalışmalarına hemen başladı.

KANALİZASYON ATIKLARI TEK BİR NOKTADA TOPLANIYOR

Mersin Köyü Balıkçı Barınağı çevresindeki hanelerin ve iş yerlerinin kanalizasyon atıklarının toplanması için foseptik yapısı inşa edildi. Ardından bölgede 300 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa edilerek evlerin ve iş yerlerinin kanalizasyonları yeni yapılan foseptik yapısına bağlandı. OSKİ tarafından yapılan bu çalışmalar neticesinde; Ordu’da Balıkçılık sektörü ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Mersin Köyü Balıkçı Barınağı temiz bir çevreye kavuşmuş olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ