Ordu Haber – Ordu Ana haber

Protokolden Kan Bağışına Tam Destek

Protokolden Kan Bağışına Tam Destek
  • GENEL
  • 02 Mart 2017
  • Protokolden Kan Bağışına Tam Destek için yorumlar kapalı
  • 924 KEZ OKUNDU

Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına, Vali İrfan Balkanlıoğlu öncülüğünde protokol tarafından destek verildi.

Ülke genelinde Kızılay tarafından başlatılan “Kan Bağışı Kampanyası” kapsamında Vali İrfan Balkanlıoğlu başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından kan bağışında bulunuldu. Ordu Defterdarlığı’nda oluşturulan stantta gerçekleştirilen kan bağışına, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanısıra Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya ve Defterdarlık personeli katılarak kan verdi.

Kan bağışının önemine dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, sağlıklı olan her bireyin kan vermesi gerektiğini söyledi. Balkanlıoğlu, “Kızılay tarafından başlatılan kan kampanyası son derece önemli. Kan vermek birçok insanın hayata tutunmasına yardımcı olduğu gibi son derece önem arz ediyor. Verdiğimiz kan belki kendimizin, belki sevdiklerimizin, belki de bir insanın hayatının kurtarılmasına vesile olacak. Bağışların en büyüğü insan hayatını kurtarmak ve bu iş için bağış yapmaktır. Belirli aralıklarla yapılan kan bağışı, vücudun yenilenmesini ve kan üretme mekanizmalarını canlı tutuyor. Ben de zaman zaman Kızılay’a kan bağışında bulunuyorum. Bugün de Ordu Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz ve İl Jandarma Komutanımızla birlikte kan bağışında bulunarak, sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirdik. Sağlığı yerinde olan herkesi kan vermeye davete diyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ