Ordu Haber – Ordu Ana haber

Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin

Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin
  • GENEL / KÜLTÜR SANAT / ORDU HABERLERİ
  • 12 Haziran 2017
  • Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin için yorumlar kapalı
  • 586 KEZ OKUNDU

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun turizmde bir marka kent olması amacıyla başlattığı tanıtım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Vali Balkanlıoğlu, Ordu’nun tanıtımına katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla 31 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen “Sosyal Medya Hesabınızda Ordu’yu Paylaşın” etkinliğinin ardından, şimdi de Ramazan bayramında Ordu resimlerinin yer aldığı tebrik kartı gönderilmesini istedi.

“Ordu Cennetten Bir Köşe”

Çalıştığı bütün yerleri değerlendirdiğinde, tabiat açısından bozulmamış yaylaları ve doğası bakımından en güzel şehirlerden bir tanesinin Ordu olduğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu,”Görev yaptığım diğer illerde de çok güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu.  Ancak,  böyle turizm potansiyeli açısından, sürdürülebilir turizm açısından özellikle de son dönemde ilgi odağı olan yayla turizmi açısından Ordu hakikaten cennetten bir köşe” diye konuştu.

“Tanıtım İçin Her Fırsatı Değerlendiriyoruz”

Haftasonu Çambaşı yaylası, Yeşilce ve Mesudiye’ye kadar her yeri karış karış gezdiğini ve fotoğraflayarak, çekimler yaptığını belirten Vali Balkanlıoğlu, “Yaylaları sadece görmek yetmez. Sahiller,  ırmaklar, şelaleler inanın böyle cennet. Ordu’nun tanıtımına katkıda bulunulması açısından her fırsatı değerlendirmek istiyoruz” dedi.

“Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin”

“Son dönemde anılarımızda önemli yer tutan mektup ve tebrik trafiği azaldı. Herkes telefon ve  telefon mesajları kullanıyor. Unutulmaya yüz tutan yeni yıl tebrik kartlarının yerini telefon mesajları aldı” diyen Vali Balkanlıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

 ”Ancak, belli bir doluluk oranına ulaştığında telefonlar ve bilgisayarlarda bunlar silinip gidiyor ve ortada hiçbir hatıra kalmıyor. Ama bizim çocukluğumuzda ortaokulda, lisede, üniversitede annelerimize yazdığımız mektuplar, babalarımıza gönderdiğimiz tebrikler ya onlar tarafından, ya da bizim tarafımızdan saklanıyor. Hem geleceğe dönük hatıraların canlandırılması, hem de Ordu’nun tanıtılması açısından Ordulu hemşerilerime tavsiyem, kalıcı olması açısından tebrik kartı göndermeleridir. Gönderecekleri tebriklerde de Ordu’nun manzaralarını bazen fotoğraf bastırarak, bazen piyasada satılan kartpostalları alarak sevdiklerine yollamaları Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Yeni başlattığımız bu kampanya ya destek bekliyoruz. Ordu’nun çok güzel fotoğraflarını koysunlar.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ