Ordu Haber – Ordu Ana haber

SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI ORDU’DA YAPILDI

SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI ORDU’DA YAPILDI
  • GENEL
  • 21 Aralık 2021
  • SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI ORDU’DA YAPILDI için yorumlar kapalı
  • 138 KEZ OKUNDU

Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında Entegre Kentsel Su Yönetimi Planı ve Stratejisi Hazırlanması bileşenine ait Eğitim Programı Ordu’da düzenlendi.
Eğitim Programına; Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Doğangün Çiflik ve proje ile ilgili paydaş Kurum ve Kuruluşların personelleri katılım sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan OSKİ Genel Müdürü Murat Us “Bu proje ile kentimizin artan su ihtiyaçları ve önümüzdeki süreçte oluşabilecek risklerle ilgili tüm paydaşların katılımı sağlanarak Entegre Kentsel Su Yönetim Planı ve Stratejisi oluşturulacaktır. Oluşan Rapor doğrultusunda Dünya Bankası kredileri, hibeler vb. gibi mali desteklere daha hızlı erişim sağlanacağı düşünülmektedir. Ordu ili özelinde projenin uygulanacağı pilot bölge seçimi yapılırken; İl genelinin ortak sorunları, yağmur suyu, taşkın, katı atık hizmetleri ile ilgili sayısal verilerin yanı sıra yöre halkının şikayetleri ve ilgili Kurumların görüşleri dikkate alınmıştır. Ülkemizde ilk defa uygulanacak olan Entegre Kentsel Su Yönetimi Projesi kapsamında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelinmiş bulunmaktadır.
Projenin Ordu ilimize kazandırılmasında büyük katkıları bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler‘e,  Dünya Bankası ve İLBANK yetkililerine, Safage-Optimal Danışman Firmalarımıza, Büyükşehir Belediyemiz ve Genel Müdürlüğümüz adına projede yer alan mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür eder, projenin ve eğitim programının İlimize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ