Ordu Haber – Ordu Ana haber

Taşcı, Ordu’da 2 bin kişiye İş İmkanı

Taşcı, Ordu’da 2 bin kişiye İş İmkanı
  • GENEL
  • 23 Şubat 2017
  • Taşcı, Ordu’da 2 bin kişiye İş İmkanı için yorumlar kapalı
  • 945 KEZ OKUNDU

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu’da toplam 2 bin kişinin “Toplum Yararına Çalışma Programları” (TYÇP) kapsamında istihdam edileceğini bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı, medya mensuplarına yaptığı açıklamada, belediyeler, müftülükler ve orman işletme müdürlükleri gibi kurumlarda istihdam edilmek üzere 2 bin kişinin işe alınacağını söyledi.

Başvuruların 27 Mart 2017 tarihinde başlayacağını dile getiren Taşçı, İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında çok sayıda kişinin iş sahibi olduğunu hatırlattı.

Kentte yapılan hizmetlerin aksamaması için İŞKUR’un işçi alımlarını önemsediklerini ifade eden Taşçı, “Ordu’da işe alınacak 2 bin kişi kurayla belirlenecek. İş sıkıntısı çeken hemşerilerimiz bu fırsatı değerlendirsin ve buna mutlaka müracaat etsin. Başvurular 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak.” dedi.

İŞKUR’un son yıllarda önemli çalışmalara imza attığını belirten Taşçı, şöyle konuştu: “İŞKUR, TYÇP kapsamında herhangi bir uzmanlık alanı olmayan, belirli bir eğitim almamış, kendi başlarına iş bulmaları zor olan işsiz grubu bilinçli yönlendirmelerle istihdam edip gelir elde etmelerini sağlayarak önemli bir sosyal sorumluluk üstlenmektedir. Başta Başbakanımız sayın Binali Yıldırım olmak üzere Ordu’muzdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum. Ordu’ya hayırlı uğurlu olsun.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ