Ordu Haber – Ordu Ana haber

TURİZMİN GÖZDESİ SOSYAL TESİSLER

TURİZMİN GÖZDESİ SOSYAL TESİSLER
  • KÜLTÜR SANAT
  • 20 Aralık 2021
  • TURİZMİN GÖZDESİ SOSYAL TESİSLER için yorumlar kapalı
  • 299 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm iştiraki ORTUR A.Ş. birçok alanda faaliyete geçirdiği sosyal tesisler ile Ordu’da turizmin gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Tesisler, Ordulular başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlere hizmet verirken istihdama da katkı sağlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra kurulan iştirak şirketlerinden bir tanesi olan ORTUR A.Ş. birçok sosyal tesisi vatandaşın hizmetine sundu. İlçelerde faaliyete geçirilen sosyal tesisler Ordulu vatandaşlar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

TURİSTİK TESİS SAYISI ARTIYOR

Ordu genelinde eksikliği hissedilen sosyal tesisler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizme verdiği önemle artış gösterdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından turizm faaliyetleri yürütmek amacıyla kurulan ORTUR A.Ş. bu kapsamda modern, günün şartlarına cevap veren yeni turistik tesisleri Ordu’ya kazandırdı.

BİNLERCE MİSAFİR AĞIRLADI

Kaliteli hizmet ağı, özgün sunumu, geniş ve kapsamlı mekanları ile Ordu turizmine katkı veren ORTUR, Altınordu’da Doğa Kafe, Tenis Kortları Sosyal Tesisleri ve Boztepe Doğa Restoran, Ünye ilçesinde ise Çamlık Kafe ve Çınarsuyu Tabiat Parkı tesislerini hizmete açtı. Faaliyetlerine başladığı günden bu yana dikkat çeken sosyal tesisler, bugüne kadar binlerce misafir ağırladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ