Ordu Haber – Ordu Ana haber

Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında
  • GENEL
  • 05 Nisan 2021
  • Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında için yorumlar kapalı
  • 197 KEZ OKUNDU

Vali Tuncay Sonel, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Cenk Akgün ve Polis Memurları Güldane Yıldırım, Enver Özer, Hamise Eylül Topaç ile Yavuz Selim Korkmaz’dan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, Türk Polis Teşkilatı’nın huzur ve nizâmın temini, vatandaşların can, mal, ırz güvenliğinin sağlanması ve korunması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, sanıkların yakalanarak adâlete teslim edilmesi noktasında mesai merfumu gözetmeksizin fedakarca görev yaptığını belirterek, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı, görevlerinde başarılar diledi.

“Ülkemizin her köşesinde;Yurtiçi ve yurtdışında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” diyen Vali Sonel, “Bu vesileyle de tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Allah tırnağınıza taş değdirmesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.Emniyetimiz,jandarmamız,sizler bizim gözbebeğimizsiniz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ise Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Tuncay Sonel’e bilgi verdi. Mensubu olmaktan büyük şeref duyduğumuz teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, sizlere de şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ