Ordu Haber – Ordu Ana haber

USTA GAZETECİ SARIKAYA’YA YAKIŞMADI!

USTA GAZETECİ SARIKAYA’YA YAKIŞMADI!
  • GÜNCEL
  • 20 Aralık 2021
  • USTA GAZETECİ SARIKAYA’YA YAKIŞMADI! için yorumlar kapalı
  • 244 KEZ OKUNDU

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Habertürk Televizyonu için gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’i tokatladı. Yayına yansımayan ve aynı derecede basit teknik bir sorundan dolayı, canlı yayın hizmeti aldığı İHA’nın muhabirini tokatlayan Muharrem Sarıkaya’yı en sert biçimde kınıyoruz.

Olayın ardından bu hareketin kendisine yakışmadığını kabul ederek, muhataplarından ve kamuoyundan açıkça özür dileyen, çalıştığı kurum tarafından işine son verilen Sarıkaya’yı kayıtsız şartsız eleştirip kınamakla birlikte, sadece bu vahim hatayı yapan Meslektaşımız olduğu için değil, hiç kimseye karşı yapılmasını istemediğimiz için sosyal medya üzerinden başlatılan linç girişimlerini de doğru bulmadığımızı belirtmek isteriz.

Bu vesileyle sevgili meslektaşımız İHA çalışanı Ahmet Demir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Anadolu yayıncılığının mazlum, mağdur ama bir o kadar da mağrur basın emekçilerinin ve yayıncılarının yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ