Ordu Haber – Ordu Ana haber

Vali Tuncay Sonel’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Vali Tuncay Sonel’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
  • GENEL
  • 22 Nisan 2021
  • Vali Tuncay Sonel’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı için yorumlar kapalı
  • 157 KEZ OKUNDU

Milletimizin tarihinde pek çok önemli dönüm noktaları vardır. Bunlardan birisi de aziz milletimizin İstiklal Savaşı’na adeta kumandanlık eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş tarihi olması dolayısıyla 23 Nisan 1920’dir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.

Yüce Meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Geleceğimizin umudu sevgili çocuklar!

Kahraman bir milletin evlatları olarak sizler, ülkemizin yarınlarısınız. Sadece Türk milletinin ve devletinin değil, dünyanın geleceği için dünya çocukları ile el ele vererek sevgi, barış ve kardeşlik tohumları ekeceğinize inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ