Ordu Haber – Ordu Ana haber

YAPILANDIRMADA SON GÜN 1 ŞUBAT 2021

YAPILANDIRMADA SON GÜN 1 ŞUBAT 2021
  • EKONOMİ
  • 28 Ocak 2021
  • YAPILANDIRMADA SON GÜN 1 ŞUBAT 2021 için yorumlar kapalı
  • 183 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 31 Ağustos 2020’ye kadar gerçekleşen kira alacakları, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları ve ecrimisil bedeli gibi borçları yapılandırmaya devam ediyor. Vatandaşlar 1 Şubat 2021 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine başvurarak yapılandırmadan yararlanabilecek.

 YAPILANDIRMA KAPSAMINA ALINAN BORÇLAR AÇIKLANDI

7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılacak. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlar yapılandırma kapsamına alındı.

 YAPILANDIRMA İÇİN İLGİLİ DAİRE BAŞKANLIĞINA BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR

Vatandaşlar, yapılandırma son tarihi olan 1 Şubat 2021’e kadar Büyükşehir Belediyesine başvuru yapabilecek. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler ile idari para cezaları için başvuruda bulunacak vatandaşların Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvurması gerekiyor.

1 ŞUBAT YAPILANDIRMA İÇİN SON TARİH

Vatandaşların yapılandırma fırsatını kaçırmamaları gerektiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Zafer Yılmaz, “7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılıyor. Vatandaşlarımızın ilan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlarını yeniden yapılandırıyoruz. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımızın bu borçlarını 2 ayda bir ödemek şartı ile 6-9-12-18 olarak taksitlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanmaları için son başvuru tarihi olan 1 Şubat 2021 Pazartesi mesai bitimine kadar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunması gerekiyor” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ