Ordu Haber – Ordu Ana haber

Yeni Sanayi Kavşağında Çalışmalar Sürüyor

Yeni Sanayi Kavşağında Çalışmalar Sürüyor
  • GENEL
  • 25 Ocak 2017
  • Yeni Sanayi Kavşağında Çalışmalar Sürüyor için yorumlar kapalı
  • 587 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Çevre yolunun açılmasıyla birlikte şehir trafiğinde rahatlamayı sağlayacak en önemli akslardan biri olan yeni sanayi girişi ve Soya kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışması yapacak ekipler, yol geçişi boyunca kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatına başladı. Hava şartlarının el vermesi durumunda altyapı çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlamayı amaçlayan Büyükşehir ekipleri, yol genişletme ve hemen ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak.

Soya kavşağının yeniden düzenlenmesi için yoğun bir şekilde faaliyet sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak çevre yolunu, Karadeniz sahil yoluna bağlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

KAŞİF TERCAN CAMİİ YENİDEN YAPILACAK

Sanayi kavşağındaki çalışmalar kapsamında yıkılan Kaşif Tercan Camii’nin ise hemen 50 metre yukarısına hayırsever aile tarafından yapılacak, yine aynı adı ve yeni mimari yapıyı taşıyacak cami, bölgenin ihtiyacını karşılayacak şekilde yeniden inşa edilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ