Ordu Haber – Ordu Ana haber

Yerli Düşünce Derneği “EVET” Dedi

Yerli Düşünce Derneği  “EVET” Dedi
  • GENEL
  • 05 Şubat 2017
  • Yerli Düşünce Derneği “EVET” Dedi için yorumlar kapalı
  • 828 KEZ OKUNDU

Başkanlığını Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun yaptığı Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi’nin faaliyete başlamasının 3. yıldönümü dolayısıyla Ankara Çukurambar’da ki bir otelde kutlama proğramı düzenlendi.

Etkinliğe, Derginin yazarlarından TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Yerli Düşünce Derneği Onursal Genel Başkanı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu,Derginin Genel Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile birlikte Milletvekilleri, bürokratlar ve seçkin konuklardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yapılan Konuşma ve sunumlardan sonra 3.Yıl anısına konuklara yemek verildi. Kutlama programına Yerli Düşünce Dergisi yazarları da iştirak etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile farklı gruplarda yetiştiklerini ancak aynı mahallenin çocukları olduklarını anlatan Topçu, “Elin adamları onun yakasını paçası yırtmaya çalışırken, onu asla yalnız bırakmayacağız. Bırakmadık bırakmayacağız.” dedi.

Topçu, 15 Temmuz’dan sonraki duruşundan ve başkanlık sistemi sürecindeki tutumundan dolayı MHP lideri Devlet Bahçeli’yi takdir ettiklerini bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu da yerli düşüncenin kimliğini ortaya koymaya çalıştıklarını ve yerli düşüncenin milli tarih şuuru olduğunu ifade etti.

Gündoğdu, yerli düşünce olarak başkanlık sistemine “Evet” dediklerini ve sosyal medya üzerinden “Evet” kampanyası açtıklarını belirtti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ’ ün de yazarlarının arasında olduğu Yerli Düşünce Dergisini de himaye eden derneğin kutlama programı için Milletvekili Açıkgöz de ‘Yerli Düşünce Evet Diyor’ kampanyasına destek verdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; “Yerli Düşünce Derneğimizin kuruluşunun 3. yılı sebebiyle düzenlenen programda Yerli Düşünce ailesiyle, değerli dostlarımızla bir aradayız. “Bizler Anadolu’yuz, kökü mazide olan Güçlü Türkiye ‘nin Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla yerli ve milli evlatlarıyız…Türkiye’nin birliği, beraberliği, kardeşliği için Cumhurbaşkanlığı Sistemine Yerli Düşünce’de ” EVET” diyor. Biz, birlikte Türkiye’ yiz. ” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ